Tarta cu pere si ciocolata

de lilik in Prajituri, 7 Dec 2010 | 2371 vizualizari

 

cand am facut prima data am luat o reteta dintr-o revista,apoi am adaptat-o gusturilor mele si a iesit asa....eu o ador.

 

INGREDIENTE

  • 120 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 4 oua
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr ciocolata lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 2-3 pere

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere si ciocolata:

punem ciocolata si untul la topit la baine-marine.


curatam perele si le taiem in 4 sau 6 depinde cat sunt de mari.


batem ouale cu zaharul pana se omogenizeaza bine,apoi adaugam treptat faina cernuta si praful de copt.


amestecam bine apoi adaugam ciocolata si untul topite.


amestecam sa se omogenizeze,apoi punem intr-o tava unsa cu unt.


deasupra compozitiei in tava asezam feliile de para.


dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 30-40 de min(facem testul cu scobitoarea).


lasam sa se raceasca, presaram zahar pudra deasupra si servim.


incercati cu frisca...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 17:44

foarte buna

lilik 1

15.12.2010, 19:15

merci Ligia

bijoux 1

02.11.2011, 14:47

am facut tarta este delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura RIGO-JANCSI