Tarta cu praz si branza de capra

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2017 | 3697 vizualizari

 

O tarta frumoasa, delicioasa si de efect. Combinatia praz - branza de capra este excelenta.
Am folosit un aluat foietaj rapid facut de casa - reteta aici (va trebuie numai jumatate, cealalta jumatate o puteti congela).
Daca nu aveti timp sa-l faceti, il puteti inlocui cu cel din comert.
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/tarta-cu-praz-si-branza-de-capra.html

 

INGREDIENTE

  • 2 fire de praz (partea alba)
  • 1 ceapa esalota
  • 150 gr sos de rosii de casa
  • 150 g branza de capra
  • 1 ou
  • 10 cl de smantana
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 aluat foietaj rapid
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • paprika
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si branza de capra:

Taiati prazul in rondele fine, tocati marunt ceapa esalota. Rumeniti prazul si esalota in uleiul de masline. Prajiti bine pana cand prazul este gatit. Puneti sare, piper. 

Intindeti aluatul foietaj si puneti-l in forma de tarta unsa. Intepati-l cu o furculita pe toata suprafata. Puneti deasupra sosul de rosii, apoi prazul cu ceapa.

Bateti oul cu smantana, un pic de sare si piper. Varsati compozitia peste praz si acoperiti cu felii subtiri de branza. Presarati cimbru uscat si un pic de paprika. Dati la cuptotul incins la 180 °C, timp de 30 de minute.

O puteti servi ca aperitiv sau antreu si se acompaniaza foarte bine cu o salata verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Merisor 1

13.01.2017, 23:00

Ce bine sună!

RuxyRux 1

14.01.2017, 00:04

Grozava tarta!

diaconta 1

15.01.2017, 18:07

foarte bune sunt tartele sarate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza