Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana in Pui, 25 Noi 2017 | 2431 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 1 bucata pui rotisat
  • cca 120 gr ciuperci
  • 3 oua
  • 120 ml smantana
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri boabe de porumb
  • 3 linguri parmezan ras
  • 3 felii subtiri de bacon
  • cateva masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pui rotisat si ciuperci:

Intr-o tigaie calim ciupercile cu o lingura de ulei si usturoiul, sare si piper. Le dam deoparte si in aceeasi tigaie punem ceapa taiata in felii subtiri, sare si inca o lingura de ulei si o lasam sa se caramelizeze putin.

Puiul se curata de piele si oase, apoi se rupe in bucati mici si se amesteca cu ceapa, ciupercile, porumbul si parmezanul ras.

Batem ouale cu smantana, pasta de rosii, oregano, putina sare si piper si le amestecam in preparatul anterior.

Intr-o tava rotunda cu diametrul de cca  25 cm, se asaza hartie de copt si se pune aluatul. Se taie pe margini pentru a fi la marimea acesteia. Turnam apoi amestecul de oua si punem si deasupra, distribuim masline dupa gust, iar feliile de bacon taiate in fasii subtiri le rulam si le asezam si pe ele in compozitie.

Se da la cuptor pentru cca. 40 de minute pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pui rotisat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si aluat cu osanza