Tarta cu rosii si branza

de florycyk in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 2696 vizualizari

 

ceva bun si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof potrivit
  • o lingurita de unt
  • 125 gr telemea vaca
  • 125 gr cascaval
  • 175 smantana
  • 3 oua
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 1lng faina
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 3- 4 rosioare
  • 4 feliute de mozzarela
  • boia
  • boabe coriandru
  • boabe mustar
  • busuioc pt dcor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu rosii si branza:

curatam cartoful de  coaja il spalam in taiem in jumatati si il punem la fiert in apa cu sare

il scurgem si il pasam impreuna cu untul

radem telemeaua si cascavalul 

batem ouale si adaugam branzeturile

peste amestecul de branzeturi se adauga si cartoful pasat smantana si faina

dupa omogenizare se adauga sarea piperul si se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata

taiem rosiile jumaati si ceapa o maruntim 

asezam jumatatile de rosii in centru compozitiiei adaugi feliile de mozzarela presari ceapa maruntita si oregano si boiaua

presaram cu boabe de mustar dupa care crestezi tarta pe margini cu o furculita

o bagam la cuptorul timp de 40 de minute pana se rumeneste 

o ornam cu frunze de busuioc proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si carne de pui