Tarta cu struguri

de gaby_gabytza in Dulciuri, 4 Noi 2013 | 864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 praf sare
  • 1 praf de copt
  • 1 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 200 g zahar
  • 2 cani faina
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • struguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un praf de sare.Adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste.


In alt bol mixam galbenusurile cu uleiul si laptele amestecam si rasturnam peste spuma de albusuri.Amestecam totul cu o paleta.


Cernem faina si o amestecam cu praful de copt si cacaoa.Adaugam peste compozitie si adaugam esenta si amestecam pana se incorporeaza.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si deasupra adaugam boabe de struguri.Dam tava la cuptorul preincalzit pana trece testul co scobitoarea


Lasam sa se raceasca dupa care o decoram dupa bunul plac sau o putem pudra cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Alina26 1

04.11.2013, 18:36

Rocsi 1

04.11.2013, 19:42

_Alina_ 1

05.11.2013, 08:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni