Biscuiti spiralati

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Mar 2010 | 3861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g zahar pudra
  • 200 g faina
  • esenta de rom si vanilie
  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 1 lg cu vf cacao
  • 1 lg lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Frecam untul cu laptele fierbinte, separat intr-un alt vas batem oul cu zaharul pudra apoi turnam amestecul peste spuma de unt si omogenizam.

Impartim coca in 2 parti egale, intr-una amestecam rom si cacao iar in cealaltavanilia. Pe plansa unsa cu ulei intindem cele doua aluaturi la dimensiuni egale, le suprapunem si rulam si taiem biscuiti de 1 cm grosime

Am preluat reteta de pe blogul lui Teo, si au iesit ff buni, vezi reteta aici

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Teo 1

19.03.2010, 20:45

o idee de nota zece!f. frumosi!

nadina73 1

20.03.2010, 00:52

vai ce buni sant,nu am mai mancat de ani de zile ,erau superi buni,cu siguranta si ai tai sant grozavi

ionela2682 1

20.03.2010, 09:32

eu asa cred!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort rasturnat cu mere