Tarta cu suc de portocale

de brunetica in Prajituri, 6 Noi 2011 | 1906 vizualizari

 

Aceasta tarta este asemanatoare ca tarta cu dulceata de zmeura , numai ca am vrut sa ma joc :) cu ingredientele si sa incerc sa modific reteta , zis si facut iar rezultatul a iesit peste asteptarile mele = adica foarte buna. Sper sa va incant inmioarele :))

 

INGREDIENTE

  • 200 g. biscuiti seci 
  • 100 g. unt 
  • 4 oua
  • 100g. zahar
  • 500 g. ricotta ( urda dulce)
  • 1 lingura faina
  • suc de portocale ( de la 3 portocale)
  • coaja rasa de portocale
  • dulceata de fructe de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu suc de portocale:


Sfaramitam biscuitii si ii amestecam cu untul moale ( nu topit) .


Galbenusurile le batem spuma cu zaharul , dupa ce a rezultat o crema adaugam ricotta , lingura de faina , coarja rasa de portocale si sucul de portocale si amestecam bine.


Albusurile le batem spuma si le adaugam in crema , amestecand incetul pentru a nu si pierde din volum.


Tapetam tava cu hartie de copt si asezam blatul din biscuiti peste adaugam crema si da-m la cuptor pentru 30 minunte la foc mediu.


Cand prajitura este coapta si racita adaugam dulceata.


Se serveste rece.


 

TIPS-URI

1

Am inlocuit  mascarponele cu suc de portocale si coaja de portocale. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

brunetica 1

07.11.2011, 19:38

multumesc Miha , ma bucur ca iti place lingurita

gianibucatarie 1

14.11.2011, 13:23

yamiiii, am si eu un mirinda si chiar astazi o sa ma apuc de minunatia asta!!

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 20:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si capsuni