Tarta cu vanilie si agrise

de Heracleea in Prajituri, 11 Apr 2013 | 2000 vizualizari

 

Un desert foarte sanatos pe care puteti sa-l savurati fara teama ca va ingrasati :)

 

INGREDIENTE

Blat

  • 5 linguri faina tarte de ovaz
  • 1 lingura amidon 4 linguri indulcitor
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 oua
  • 1 lingurita scortisoara

Umplutura:

  • 500 gr. crema branza de vaci
  • 1 plic budinca vanilie
  • esenta vanilie
  • 6 linguri indulcitor
  • 2 oua
  • 3 linguri de iaurt
  • 200-300 gr. agrise
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu vanilie si agrise:

Ingredientele pentru blat se amesteca bine si se lasa deoparte intr-un loc caldut pentru a creste putin. Intre timp se pregateste umplutura tartei. crema de branza se amesteca bine cu iaurt, esenta si cele 2 oua. Se adauga budinca si indulcitorul si se mixeaza bine. Amestecul pentru blat se intinde pe fundul unei tavi neaderente cu ajutorul unei linguri umezite cu apa. Se toarna compozitia de branza cu atentie sa nu treaca de margine. La final se aduga fructele(daca sunteti in primele doua etape puteti adauga fructe goji inmuiate cca. 15 min in diverse esente). Tarta se coace in cuptorul preincalzit la 180 de gr., cca 1 ora. Cand este gata se lasa sa se racoreasca in cuptor apoi se da la rece.


Este fabuloasa!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu vanilie si agrise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

11.04.2013, 19:54

Rocsi 1

11.04.2013, 22:52

Bine ai venit!

Heracleea 1

12.04.2013, 09:35

bine v-am gasit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si cacao