Tarta cu visine

de iepurik in Prajituri, 14 Feb 2011 | 3092 vizualizari

 

Este prima reteta...sper sa va placa:D

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 8-9 linguri de ulei
  • praf de copt
  • un borcan visine fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul treptat, si se bat incontinuare spuma spuma, pana se topeste zaharul.


Apoi se adauga galbenusurile, amestecate cu uleiul, se amesteca, apoi se incorporeaza faina..si praful de copt.


Intr-o tava se pune hartie de copt, se toarna jumatate din compozitie si se da la cuptor pentru maxim 10 min. Se scoate tava se adauga visinele si apoi restul de compozitie si se da la cuptor pt ink 25-35 min (in functie de aragaz)


Se pune prima data jumatate de compozitie la cuptor, ca sa se intareasca putin, ca atunci cand adaugam visinele sa nu se duca la fund si sa se prinda de tava.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (15)

LUK 1

14.02.2011, 21:03

ne plaaaace...bine ai venit!

mirela0911 1

14.02.2011, 21:16

daca e cu visine e buna bine ai venit

adry88 1

04.07.2011, 21:03

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine si frisca