Tarta cu visine

de roxana_simona in Dulciuri, 9 Iul 2016 | 3087 vizualizari

 

Reteta de vara

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 g unt rece
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita bicarbonat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • 200 g visine

Pentru crema:

  • 1 cutie crema cremsnit dr oetker
  • 750 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Amestecăm unul cu zahărul, ouăle, coaja de lămâie si bicarbonatul stins in zeama de lămâie.

Adăugăm treptat faina,se framanta bine aluatul,se pune intr-o folie alimentara si se da la frigider pentru 2 ore.

Se pune in forma de copt alutul,se inteapa cu o furculita si se da la cuptor 20-25 minute.

Intr-un bol se pune laptele rece si pulberea pentru cremsnit.Se amesteca cu mixerul circa 30 secunde la treapta 1,dupa care 3 minute la treapte 3.

Crema se pune peste blatul de tarta,se aseaza cu o spatula,iar deasupra punem jumatatiile de visine si o dam la frigider pentru 2-3 ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta bruna cu branza si visine