Tarta de branza

de Alexandru29 in Torturi, 12 Apr 2013 | 3858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. biscuiti digestivi
  • 200 gr. unt
  • 400 gr. branza philadelphia
  • 200gr. zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita rasa coaja de lamaie si portocala
  • 1 esenta vanilie
  • 200 gr. dulceata de zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de branza:

Dati biscuitii prin razatoarea mica, dupa care topiti untul si il amestecati cu biscuitii. Dupa ce ia-ti amestecat bine ii puneti intr-o tava de tort si ii intindeti cu o lingura sa fie un strat uniform. Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 8 minute.


In acest timp se amesteca branza cu ouale, zaharul, coaja de portocale si lamaie si esenta de vanilie (albusurile trebuie batute separat cu o lingurita de zahar pana se obtine o spuma si dupa se adauga la compozitia noastra).


Dupa ce am scos biscuitii de la cuptor adaugam compozitia noastra peste biscuiti si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 25-30 de minute, dupa ce s-a racit adaugam deasupra un strat consistent de dulceata de capsuni, zmeura sau fructe de padure la alegere.


Pofta Buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:19

Sim0na 1

15.04.2013, 13:45

O bunatate de tarta!

Alexandru29 1

16.04.2013, 01:04

Multumesc foarte mult!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaci si fructe