Tarta de cartofi cu oua ochiuri

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2014 | 5014 vizualizari

 

gustoasa si satioasa.....

 

INGREDIENTE

  • cca 500-600 gr cartofi fierti in coaja
  • 1 ceapa marisoara data pe razatoare si stoarsa de zeama
  • putina margarina pentru uns tava termorezistenta
  • 1-2 linguri de pesmet
  • condimente: sare, piper, ienibahar macinat, marar uscat, busuioc uscat, putina vegeta (dupa gust)
  • 8 oua
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de cartofi cu oua ochiuri:

Fierben cartofii in coaja, ii curatam si ii dam pe razatoare.


Spargem un ou peste cartofii rasi, adaugam ceapa data pe razatoare si scursa de zeama, condimentele preferate dupa gust, amestecam toate aceste ingrediente foarte bine sa se intrepatrunda aromele.


Ungem o tava termorezistenta cu margarina, apoi presaram putin pesmet.


Punem amestecul obtinut in tava, il nivelam usor cu lingura, apoi formam tot cu lingura 7 "gropi" in care vom sparge cate un ou, peste care vom presara putina vegeta.


Dam tava la cuptor (preincalzit), la temperatura moderata pana incep sa se coaguleze ouale.


Scoatem tava, presaram cascaval ras si mai dam tarta la cuptor pana se rumeneste frumos.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de cartofi cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

DIANA B 1

03.01.2014, 12:25

Da , asa ceva as incerca

laura_n 1

03.01.2014, 18:13

ce misto este! biig like!

roxana_simona 1

04.01.2014, 01:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Tarta de cartofi