Tarta de ciocolata

de cristeena20 in Prajituri, 2 Ian 2013 | 1684 vizualizari

 

Nu am facut-o eu , dar o prietena a adus.o la o cina, si mi-am permis sa scriu reteta alaturi d eo poza cu o felie. Pentru iubitorii de ciocolata atat va pot spune e...pacatoasa!!!! si foarte simplu de facut.

 

INGREDIENTE

  • Pentru baza de tarta :
  • - 250 gr biscuiti simpli
  • - 200 gr unt
  • Pentru crema
  • - 5 albusuri
  • -5 galbenusuri
  • -250 gr zahar (puteti reduce totusi la 200 ca a fost prea dulce)
  • -150 gr unt
  • - 200 gr ciocolata
  • -50 gr faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de ciocolata:

Baza de tarta:



- biscuitii se faramiteaza pudra; amestecati cu untul topit pana devine o pasta omogena; se imbraca forma de tarta cu acest amestec, ca baza de tarta.



Umplutura:



- se bat albusurile.



- pe aburi se amesteca galbenusurile cu zaharul si untul; Adaugati ciocolata taiata cuburi; adaugam apoi faina si la final albusurile batutte bine spuma.



- Incalzim cuptorul la 180 grade-. Turnam crema in tava de tarta si dam la cuptor cca 25 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bunica 1

02.01.2013, 19:52

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:24

adry88 1

03.01.2013, 11:20

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata