Tarta din padure

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 16 Sep 2012 | 2264 vizualizari

 

titlul original e ''tortino di bosco'' si am gasit reteta intr-o carte de bucate...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 500 gr de pasta brisee deja sarata
  • 50 gr unt
  • un manunchi patrunjel
  • 1 galbenus de ou
  • sare,piper
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din padure:

intr-o tava rotunda pentru cuptor punem pasta cu tot cu hirtia de copt.

deasupra punem alta foaie de copt si punem niste fasole uscata(eu am avut si am pus alune de padure) si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 30 minute.

intre timp se spala si se curata ciupercile dupa care le taiem felii subtiri.

le punem la calit in untul incins si le lasam cca 10 minute amestecind cu o lingura de lemn.

dupa aceea se sareaza,se pipereaza si se adauga patrunjelul tocat .

dam tigaia la o parte.

separat de amesteca galbenusul de ou cu sucul de lamaie si se pune peste ciuperci.

cind pasta este gata o scoatem din cuptor,dam fasolea(alunele) la o parte si punem compozitia de ciuperci.

o mai dam la cuptor inca 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci