Tarta frageda cu mere si mure

de ralu_ca in Prajituri, 6 Noi 2015 | 865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat fraged (preparat anterior)
  • 500 g mere rase si gata preparate (fierte)
  • mure
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta frageda cu mere si mure:

Aluatul fraged (pregatit cu 2 zile in urma), cu cat e lasat mai mult cu atat devine mai fraged, l-am impartit in 2 parti (una mai mare si una mai mica).


Pe un blat am presarat faina apoi am intins prima foaie si am asezat in forma de tarta. Am intins inclusiv pe peretii formei. Am pus un strat de mere preparate, apoi am pus fasii pe deasupra (vezi foto). Prin locurile libere am pus cate o buc mure.


Am introdus la cuptor pana s-a rumenit bine, am scos si am lasat sa se raceasca.


Dupa ce s-a racit am taiat-o si am pudrat-o.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta frageda cu mere si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (9)

mirela0911 1

07.11.2015, 09:12

Ce buna e!

Gherca Daniela 1

07.11.2015, 10:39

super!

Rocsi 1

07.11.2015, 22:03

Imi place mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08