Tarta pufoasa de ciocolata

de deyutzky in Prajituri, 9 Mai 2012 | 1881 vizualizari

 

Si daca tot e ziua Europei astazi, sa sarbatorim cu o tarta in ton cu steguletul...si anume, cu stelute! Va invit sa o gustati, e foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 1 ou
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 175 gr zahar tos
  • o cana de apa calduta (sau lapte, eu am pus apa calduta)
  • 90 ml ulei
  • 100 gr ciocolata (eu am pus 50 gr ciocolata cu lapte + 50 gr ciocolata amaruie)
  • 1 portocala pt decor
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa de ciocolata:

Punem intr-un bol faina, praful de copt, cacaua si amestecam bine.


Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul tos, uleiul si apa calduta si mixam.


Rupem ciocolata bucatele mici, o adaugam in compozitia obtinuta si amestecam.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu unt si dam la cuptor pt aproximativ 25-30 de minute la foc mediu, pana trece testul cu scobitoarea.


Dupa ce scoatem tarta din cuptor o lasam la racit apoi o scoatem din tava.


Taiem portocala felii apoi ii dam forma de stelute, sau orice forme doriti.


Pudram cu zaharul pudra apoi ornam cu stelutele.


Pofta buna!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

deyutzky 1

12.05.2012, 00:31

cri, nu stiu sa-ti zic exact pt ca n-am incercat niciodata cu capuccino e posibil sa mearga

cri 1

14.05.2012, 21:54

Am incercat cu capuccino si a iesit delicioasa!!! Ms

deyutzky 1

14.05.2012, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata