Tarta pufoasa de ciocolata

de deyutzky in Prajituri, 9 Mai 2012 | 3548 vizualizari

 

Si daca tot e ziua Europei astazi, sa sarbatorim cu o tarta in ton cu steguletul...si anume, cu stelute! Va invit sa o gustati, e foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 1 ou
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 175 gr zahar tos
  • o cana de apa calduta (sau lapte, eu am pus apa calduta)
  • 90 ml ulei
  • 100 gr ciocolata (eu am pus 50 gr ciocolata cu lapte + 50 gr ciocolata amaruie)
  • 1 portocala pt decor
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa de ciocolata:

Punem intr-un bol faina, praful de copt, cacaua si amestecam bine.

Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul tos, uleiul si apa calduta si mixam.

Rupem ciocolata bucatele mici, o adaugam in compozitia obtinuta si amestecam.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu unt si dam la cuptor pt aproximativ 25-30 de minute la foc mediu, pana trece testul cu scobitoarea.

Dupa ce scoatem tarta din cuptor o lasam la racit apoi o scoatem din tava.

Taiem portocala felii apoi ii dam forma de stelute, sau orice forme doriti.

Pudram cu zaharul pudra apoi ornam cu stelutele.

Pofta buna!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

deyutzky 1

12.05.2012, 00:31

cri, nu stiu sa-ti zic exact pt ca n-am incercat niciodata cu capuccino e posibil sa mearga

cri 1

14.05.2012, 21:54

Am incercat cu capuccino si a iesit delicioasa!!! Ms

deyutzky 1

14.05.2012, 22:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta de ciocolata cu lapte