Tarta sarata cu conopida si dovleac

de aziz in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 1982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva buchetele de conopida
  • un dovlecel
  • jumatate de ceapa
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval taiat cubulete sau cascaval ras 
  • o lingura amidon
  • o lingura mac
  • patrunjel verde
  • sare piper chilli nucusoara o lingurita supa instant
  • Aluatul pentru tarta:
  • 200 gr branza branza sarata sau crema de branza lasata la scurs in tifon,
  • 100 gr unt la temperatura camerei,
  • 300-400 gr faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu conopida si dovleac:

Aluatul dupa pregatire se tine la frigider cel putin jumatate de ora.


Scoatem intindem foaie punem in tava pentru tarta intepam cu furculita si dam iar la frigider 10 minute.


Prajm ceapa pestisori, buchetelele de conopida si dovlecelul felii. Se bat ouale spuma se amesteca cu amidonul, cascavalul sau branza sarata se condimenteaza si se pun in tava peste legumele prajite asezate in straturi peste aluat. Dam la cuptor 170 grade pana se rumeneste frumos. Eu am decupat cateva inimioare din acelasi aluat pe care le-am uns cu ou si le-am dat prin mac asa de decor.


Pofta buna!!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu conopida si dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

aziz 1

05.02.2012, 18:29

simo_brkic 1

06.02.2012, 01:52

yammm ador conopida si dovlecreiii

simo_brkic 1

06.02.2012, 01:52

dovleceii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovleac