Tarta" soare "aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 2289 vizualizari

 

foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • eu am pus din cel de la painea graham
  • Umplutura:
  • 200g bacon
  • 200 g sunca de curcan
  • 200 g cascaval ras
  • 5 cremvusti de jamon(de care aveti)
  • 200 g salam
  • 100 g telemea
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de unt(sau 2-3 linguri de ulei)
  • 200 g smantana
  • 7-8 feliute de branza topita
  • 1/2 vanata curatata
  • sare ,piper
  • ardei rosu
  • 3 oua
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta" soare "aperitiv:

Se face aluatul pt coca(eu am pus din cel de paine graham)se intinde o foaie si se pune intr-un vas uns cu putin ulei .


Se curata ceapa se toaca si se caleste in putin ulei sau unt,apoi se pune salamul,baconul, sunca de curcan si cremvustii taiate cubulete (sau cu badicora ) si se calesc putin apoi se pune vanata taiata si ea cubulete mici,casacavalul ras si telemeaua si se amesteca bine. Se completeaza cu sare si piper daca este nevoie.Se pune compozitia peste foaia intinsa ,se imparte in doua si intre cele doua straturi de compozitie se pun feliute de ardei rosu apoi se pune cealalata jumatate de compozitie


Peste compozitie deasupra se pun bucatele de branza topita(feliute)apoi se bat ouale cu smantana si se toarna peste compozitie,se decoreaza dupa gustul fiecaruia


Se pune la cuptor pentru aproximativ 40-45 minute la 160 grade


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta" soare "aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

27.04.2010, 10:03

riv nu mai am dar pana vi pregatesc alta

nadina73 1

27.04.2010, 10:03

de fapt tu acuma te pregatesti de romania esti fericita ,pleci in tara

adry88 1

18.05.2011, 21:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu cartofi si sunculita