Tarte cu visine

de Bunica in Prajituri, 13 Mai 2009 | 6259 vizualizari

 

O prajitura fina si deosebita

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 12 linguri zahar farin
  • 200g. unt sau margarina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • faina
Portii: 32
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu visine:

Se freaca margarina cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul,vanilia,faina.Se pune faina cat pentru un aluat vartos.


Se imparte aluatul in 32 de bucati si se pun in formele speciale de tarte,care au fost unse bine in prealabil ( daca n-ai prealabil le ungi cand poti).


Deasupra se pune o crema din: 2 pahare de nuca pisata + 2 pahare zahar tos + 4 albusuri batute spuma cu furculita + 1 lingura esenta de rom


In fiecare tarta se pune cate o lingura din aceasta crema. Se coace la foc iute pana ce aluatul se desprinde usor de forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:13

buneeee

adry88 1

03.06.2011, 20:51

bune

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:37

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu menta si ciocolata