Tartine cu branza, rosii si rucola

de Bucataras in Sandvisuri, 19 Dec 2013 | 2045 vizualizari

 

Potrivite pentru un mic dejun sau o gustare de seara.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii mari de paine cu secara
  • 1 cutie crema de branza Ceva fin cu smantana
  • 5o g branza cu mucegai
  • 9 rosii cherry
  • o mana de rucola
  • ulei de masline (facultativ)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza, rosii si rucola:

Am pregatit intai crema de branza. Am amestecat intr-un bol crema de branza Ceva fin cu putina branza cu mucegai, pentru a-i da un gust mai deosebit.


Rosiile si rucola le-am spalat si le-am uscat intr-un prosop de hartie. Am taiat rosioarele in doua.


Pentru ca feliile de paine sunt destul de mari, le-am taiat in doua si am trecut la pregatirea tartinelor.


Am intins crema de branza pe fiecare jumatate de felie, am aranjat rosiile si putina rucola, dupa care am stropit cu putin ulei de masline.


Au iesit tare gustoase tartinele si aromate.


 

TIPS-URI

1

puteti presara si putina sare daca preferati tartinele mai sarate

2

puteti combina orice fel de branzeturi va sunt pe plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza, rosii si rucola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 22:23

foarte bune

mirela0911 1

20.12.2013, 07:03

delicioase tartinele!

mamaieelena 1

20.12.2013, 09:14

mmmm ce bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)