Tartine cu Ceva fin

de Bucataras in Sandvisuri, 6 Sep 2013 | 2039 vizualizari

 

Pentru un mic dejun rapid si delicios, va propun o reteta de tartine cu branza, sunca si gogosari.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de crema de branza cu smantana Ceva fin
  • 2 felii muschi file
  • 1/2 gogosar
  • ardei iute
  • 15 frunzulite de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu Ceva fin:

Muschiul file si gogosarul se taie in cubulete (mie asa mi s-au parut mai dragute, mici, mici), frunzele de busuioc se toaca si se amesteca toate cu crema de branza.


Peste feliile de paine proaspat facuta in casa se pune crema obtinuta din belsug, iar pe deasupra se presara si putin ardei iute, taiat la fel de fin, pentru un gust usor picant.


Pentru decor se presara si cateva frunzulite de busuioc.



 

TIPS-URI

1

puteti adauga si un praf de sare, dar noua nu ni s-a parut necesar

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu Ceva fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nilgun 1

08.09.2013, 11:03

yummmyy

laura_n 1

08.09.2013, 14:57

iar idei din astea care dau dependenta

nadea68 1

08.09.2013, 15:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Mozzarella