Tartine cu crema de branza cu nuca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 1624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g branza Miez de lapte cu sare
  • 2 linguri rase cu smantana grasa
  • ketchup picant "confectionat" in casa..............reteta aici http://mmihalache.blogspot.ro/2012/09/ketchup-picant.html
  • marar verde
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2 cozi ceapa verde
  • masline
  • paine toast
  • ulei de masline
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu crema de branza cu nuca:

Ne ocupam mai intai de crema de branza...............intr-un bol faramitam branza Miez de lapte cu ajutorul unei furculite.Adaugam smantana si amestecam bine.Incorporam nuca prajita si macinata precum si mararul taiat marunt.Condimentam cu piper proaspat macinat dupa gust.Amestecam bine si dam la frigider .In acest timp cu ajutorul unui pahar "taiem"painea sub forma rotunda si stropim fiecare felie cu ulei de masline si apoi ungem cu ketchup.Scoatem crema de branza din frigider si punem pe fiecare felie in parte circa 2 lingurite.La final ornam cu masline si ceapa verde taiata fin.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu crema de branza cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

_Alina_ 1

13.05.2013, 09:06

camelia75 1

13.05.2013, 09:14

Cine sa refuze asa bunatate?

Sidy 1

13.05.2013, 15:01

Sa tot mananci asemenea bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv cu Miez de lapte