Tartine cu crema de branza cu nuca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 2160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g branza Miez de lapte cu sare
  • 2 linguri rase cu smantana grasa
  • ketchup picant "confectionat" in casa..............reteta aici http://mmihalache.blogspot.ro/2012/09/ketchup-picant.html
  • marar verde
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2 cozi ceapa verde
  • masline
  • paine toast
  • ulei de masline
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu crema de branza cu nuca:

Ne ocupam mai intai de crema de branza...............intr-un bol faramitam branza Miez de lapte cu ajutorul unei furculite.Adaugam smantana si amestecam bine.Incorporam nuca prajita si macinata precum si mararul taiat marunt.Condimentam cu piper proaspat macinat dupa gust.Amestecam bine si dam la frigider .In acest timp cu ajutorul unui pahar "taiem"painea sub forma rotunda si stropim fiecare felie cu ulei de masline si apoi ungem cu ketchup.Scoatem crema de branza din frigider si punem pe fiecare felie in parte circa 2 lingurite.La final ornam cu masline si ceapa verde taiata fin.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu crema de branza cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

_Alina_ 1

13.05.2013, 09:06

camelia75 1

13.05.2013, 09:14

Cine sa refuze asa bunatate?

Sidy 1

13.05.2013, 15:01

Sa tot mananci asemenea bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv cu Miez de lapte