Tartine cu fasole batuta

de _Alina_ in Mancaruri de post, 14 Dec 2012 | 1839 vizualizari

 

Dragilor, azi v-am adus ceva simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 300 g de fasole boabe fiarta
  • 2 lgt mix de legume uscate bio
  • 80 ml zeama in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • paine de secara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu fasole batuta:

1. Fasolea calduta o punem impreuna cu apa intr-un vas si o pasam cu blender-ul vertical.


2. Incorporam legumele uscate, uleiul, sarea si piperul cu ajutorul unei spatule.


3. Dupa ce s-a mai racorit incorporam si usturoiul pisat.


4. Taiem painea cu ajutorul unei forme pentru biscuiti si o punem la prajit.


5. Punem fasolea pasata intr-un sprit (sau nu :) si spritam pe fiecare tartina. Simplu nu?!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mena29 1

15.12.2012, 23:05

Chiar ca-mi place!

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:23

Foarte apetisant! Ai dus o rețetă clasică la un alt nivel!

Valclaudia 1

16.12.2012, 17:14

interesanta prezentare! Felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Orez integral cu ciuperci