Tartine cu fasole batuta

de _Alina_ in Mancaruri de post, 14 Dec 2012 | 3714 vizualizari

 

Dragilor, azi v-am adus ceva simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 300 g de fasole boabe fiarta
  • 2 lgt mix de legume uscate bio
  • 80 ml zeama in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • paine de secara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu fasole batuta:

1. Fasolea calduta o punem impreuna cu apa intr-un vas si o pasam cu blender-ul vertical.

2. Incorporam legumele uscate, uleiul, sarea si piperul cu ajutorul unei spatule.

3. Dupa ce s-a mai racorit incorporam si usturoiul pisat.

4. Taiem painea cu ajutorul unei forme pentru biscuiti si o punem la prajit.

5. Punem fasolea pasata intr-un sprit (sau nu :) si spritam pe fiecare tartina. Simplu nu?!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mena29 1

15.12.2012, 23:05

Chiar ca-mi place!

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:23

Foarte apetisant! Ai dus o rețetă clasică la un alt nivel!

Valclaudia 1

16.12.2012, 17:14

interesanta prezentare! Felicitari

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca de legume si ciuperci aromate