Tavalita

de ramo_cata in Prajituri, 28 Dec 2009 | 18726 vizualizari

 

o prajitura simpla,buna si rapida...

 

INGREDIENTE

  • am facut un pandispan,compozitia de la chec doar ca am dublat cantitatile...reteta de chec o am in retetele mele..
  • glazura: 500 gr ciocolata amaruie,topita la bain-marie si subtiata cu glazura pentru decor dr oetker...aceasta glazura facuta dupa indicatiile dupa ambalaj...
  • 3 pachete cu nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tavalita:

Am taiat blatul pe jumatate,pentru ca era cam grosutz,am taiat in patratele dupa bunul plac,,,feicare cum vrea...le-am tavalit prin glazura apoi prin nuca de cocos...

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si nuca macinata..

Daca ti-a placut reteta noastra "Tavalita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

28.12.2009, 23:27

buna, buna si gustoas !Eu am facut-o de mai multe ori , dar o tavalesc prin nuca

Rodie 1

09.10.2010, 16:04

yum, am sa incerc cu urmatoarea ocazie. multumesc!

Bucataras Monica 1

26.03.2013, 09:09

buna si rapida

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V