Tavalita

de ramo_cata in Prajituri, 28 Dec 2009 | 18894 vizualizari

 

o prajitura simpla,buna si rapida...

 

INGREDIENTE

  • am facut un pandispan,compozitia de la chec doar ca am dublat cantitatile...reteta de chec o am in retetele mele..
  • glazura: 500 gr ciocolata amaruie,topita la bain-marie si subtiata cu glazura pentru decor dr oetker...aceasta glazura facuta dupa indicatiile dupa ambalaj...
  • 3 pachete cu nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tavalita:

Am taiat blatul pe jumatate,pentru ca era cam grosutz,am taiat in patratele dupa bunul plac,,,feicare cum vrea...le-am tavalit prin glazura apoi prin nuca de cocos...

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si nuca macinata..

Daca ti-a placut reteta noastra "Tavalita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bunica 1

28.12.2009, 23:27

buna, buna si gustoas !Eu am facut-o de mai multe ori , dar o tavalesc prin nuca

Rodie 1

09.10.2010, 16:04

yum, am sa incerc cu urmatoarea ocazie. multumesc!

Bucataras Monica 1

26.03.2013, 09:09

buna si rapida

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro, reteta de la mama mea