Tavalita

de ramo_cata in Prajituri, 28 Dec 2009 | 19704 vizualizari

 

o prajitura simpla,buna si rapida...

 

INGREDIENTE

  • am facut un pandispan,compozitia de la chec doar ca am dublat cantitatile...reteta de chec o am in retetele mele..aici >>>www.bucataras.ro/retete/desert-chec-831.html
  • glazura: 500 gr ciocolata amaruie,topita la bain-marie si subtiata cu glazura pentru decor dr oetker...aceasta glazura facuta dupa indicatiile dupa ambalaj...
  • 3 pachete cu nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tavalita:

Am taiat blatul pe jumatate,pentru ca era cam grosutz,am taiat in patratele dupa bunul plac,,,feicare cum vrea...le-am tavalit prin glazura apoi prin nuca de cocos...

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si nuca macinata..

Daca ti-a placut reteta noastra "Tavalita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bunica 1

28.12.2009, 23:27

buna, buna si gustoas !Eu am facut-o de mai multe ori , dar o tavalesc prin nuca

Rodie 1

09.10.2010, 16:04

yum, am sa incerc cu urmatoarea ocazie. multumesc!

Bucataras Monica 1

26.03.2013, 09:09

buna si rapida

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Portocale umplute