Telemea marinata

de Adinuta san in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 1773 vizualizari

 

Ori a mancat fetita mea de doi ani ori nu! Imi era cam frica sa-i dau usturoi proaspat,precis seamana cu maica-sa!!!Zicea ca-i iute si mai cerea...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr telemea
  • 10 masline negre jumbo
  • 2 catei de usturoi pisati
  • coaja de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea marinata:

 

Se taie telemeaua in cubulete,nu o sa iasa ele prea uniforme,se sfarama mult.

Se pun si celelalte ingrediente si se amesteca usor,ca sa nu sfaramam telemeaua si mai tare.

Se lasa la rece 24 de ore si se serveste cu paine proaspata!

 

 

TIPS-URI

1

Ar merge si cu rosii,daca ar fi vara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea marinata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

DIANA B 1

30.01.2011, 10:13

interesant !

Adinuta san 1

03.02.2011, 09:31

am uitat sa adaug la ingrediente oregano proaspat gasisem o data la supermarket si l-am congelat,dar se poate folosi si uscat

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:14

Am sa fac precis , cel mai interesant mi s-a parut coaja de lamaie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu lamaie