Terci de ovaz cu cacao si banane

de deyutzky in Mancare copii, 14 Mar 2020 | 479 vizualizari

 

O idee de mic dejun rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 50 g fulgi de ovaz
  • un praf de sare
  • 1 lingura de cacao
  • 250 ml lapte de migdale(puteti pune si lapte de vaca/ de soia, alegeti ce va place)
  • 1 banana coapta bine si pasata cu furculita

Optional:

  • 1 lingurita de miere
  • felii de banane pentru servit sau alte fructe care va plac(cred ca merg grozav si niste fructe de padure, zmeura, afine...sau niste piersici)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz cu cacao si banane:

Punem intr-o craticioara fulgii de ovaz, praful de sare si cacaua si amestecam cu o lingura.


Peste acest amestec adaugam laptele de migdale si amestecam bine compozitia.


Dam craticioara pe foc mic si amestecam des pana cand compozitia se ingroasa, ca o budinca(daca adaugati lapte de vaca, aveti grija la spuma). Totul va dura 5-7 minute.


Dupa ce terciul este gata, il dam deoparte si il lasam la racit 2-3 minute.


Adaugam apoi o banana pasata si amestecam compozitia.


Turnam intr-un bol, decoram cu felii de banane si o lingurita de miere, apoi servim.


Va doresc Pofta Buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

deyutzky 1

15.03.2020, 14:01

Oana

Rocsi 1

16.03.2020, 20:21

dantes 1

18.03.2020, 10:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac cu Fanta (de post)
  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi din gris