Terina cu miere si gorgonzola

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 1611 vizualizari

 

Reteta de Terina cu miere si gorgonzola excelenta

 

INGREDIENTE

  • 250 g gorgonzola dolce IGOR
  • 125 g unt
  • 50 g miere
  • Dressing de otet balsamic
  • Legume taiate julienne
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu miere si gorgonzola:

Topiti untul intr-o tigaie si amestecati cu mierea.


Taiati gorgonzola dolce IGOR si amestecati-o intr-un blender impreuna cu untul topit si mierea pana cand obtineti un preparat foarte cremos.


Intr-o tava puneti amestecul cu gorgonzola, unt si miere si lasati la frigider timp de 30 de minute.


Taiati preparatul in felii subtiri.


Se serveste impreuna cu legume taiate julienne pe o farfurie decorata cu cateva picaturi de dressing de otet balsamic.


Reteta de PAOLA NAGGI / Advertorial produse marca Igor


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu miere si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MIUTA 1

09.03.2012, 17:28

Imi place

andreea_angelo 1

11.12.2012, 18:56

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Terina de ficat cu sos de afine