Terină de pui

de diaconta in Pui, 25 Dec 2012 | 8850 vizualizari

 

Aperitiv sau fel de bază alături de o garnitură.Eu l-am preferat pentru platoul de aperitive.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat
  • Un morcov
  • 1 buc. Cârnat de casa afumat
  • 3 oua
  • 2 felii pâine
  • 1 lingura pesmet
  • 2 catei usturoi
  • Sare,piper,rozmarin pudra
  • 300 gr prosciutto felii
  • Marar si patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terină de pui:

Am tocat carnea de pui si am condimentat-o.

Am  adaugat apoi morcovul razuit, cârnatul taiat bucati,painea înmuiata în putina apa calduta si sfarâmata,oul batut si amestecat cu pesmetul,usturoiul pisat,verdeata tocata.

Am tapetat o tava de chec cu feliile de prosciutto,am pus umplutura si am acoperit cu feliile de jambon.

Am acoperit cu folie de aluminiu si am pus tava de chec într-o alta tava cu apa fierbinte.

Am lasat o ora asa în apa,apoi am scos tava din apa,am scos si folia si am mai lasat în cuptor pâna s-a rumenit.

Am feliat dupa ce s-a racit complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terină de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Terină de ficat şi ciuperci(drob)