Terina rapida de ficat de pui

de RuxyRux in Ficat, 10 Ian 2017 | 680 vizualizari

 

Foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ficat de pui
  • 3 linguri unt rece
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura smantana( optional)
  • 1 ceapa maricica
  • 3 linguri ulei( samburi de struguri, sau ulei de masline)
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru (un praf)
  • busuioc( un praf)
  • turmeric ( un praf)
  • usturoi( un praf)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina rapida de ficat de pui:

1. Ficateii se spala, se scurg, se curata de pielite, se trag la tigaie in ulei pana sunt pe trei sferturi facuti, se intorc intre timp de cateva ori.


2. Se pune ceapa tocata alaturi de ficatei, se inabusa 1 minut, se adauga laptele si se lasa pana se patrund ficateii, inca cateva minute, se pune si smantana, se adauga si condimentele, cimbrul, busuiocul, usturoiul, turmericul, piperul si se tine pe foc pana cand in tigaie mai raman doua trei linguri de zeama.


3. Se opreste focul si se pune untul, apoi se scoate totul in blender, se mixeaza dupa dorinta mai grosier sau mai fin, se potriveste gustul de sare.


4. In forma de unt se pune o foile, se asaza cu lingura compozitia, se acopera si se da la rece pana se intareste.


5. Cand este gata se rastoarna, se scoate folia, se pune inapoi in forma si se pastreaza la rece.


 

TIPS-URI

1

Puteti adauga ciuperci daca doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina rapida de ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

miki_a 1

13.01.2017, 20:49

Îmi place! Acum aș vrea să întind pe pâine! 🍞🍞🍞

RuxyRux 1

13.01.2017, 21:35

Miki...s-a terminat dar pentru tine prepar alta scumpo! Iti multumesc!

miki_a 1

14.01.2017, 01:15

Mulțumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca