Tigaia rapida

de simona72 in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2013 | 9592 vizualizari

 

Cind spun rapida, chiar e rapida:))... un prinz gata in 15 minute, care a fost pe gustul familiei mele si care a astimparat foamea cu ce era ramas prin frigider...

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr ciuperci champinion
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1lingurita unt
  • 1 bucata cirnat cu cimbru
  • 2 felii de bacon
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras copt
  • 1 rosie
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita patrunjel+marar tocat
  • pt mamaliga:
  • 1 cana faina malai
  • 2 si 1/2 cani de apa
  • 1 praf de sare
  • pt servit(optional):
  • unt pt mamaliga
  • cas de capra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaia rapida:

Ciupercile spalate, curatate si taiate in sferturi se pun in tigaia incinsa cu putin ulei de masline si unt. Se prajesc la foc iute 5-7 minute, se adauga cirnatul taiat feliute subtiri, baconul taiat bucatele si se continua prajirea la foc iute 5 minute. Se adauga ardeiul gras copt curata si taiat cubulete, rosia curatata de coaja taiata si ea cubulete, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust si verdeturile tocate fin.Se lasa tigaia in continuare la foc iute 2-3 minute. 

Mamaliga am pregatit-o in vasul zepter: am pus apa cu un praf de sare la fiert cu capacul pus. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat malaiul turnat in ploaie amestecind cu un tel. Am luat vasul de pe foc, am pus capacul si am lasat sa-si faca treaba. Pina am pregatit masa, a fost si mamaliga gata. Am servit un botz de mamaliga cu cele rapide din tigaie, cu un cub de unt pus peste mamaliga fierbinte si cu niscai cas de capra dat pe razatoarea mare. Nu pot sa va spun decit pofta buna si noua sa ne fie de bine!!!

TIPS-URI

1

nitel ardei iute a facut sa intregeasca mincarea, dar am uitat sa-l pun in poza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaia rapida" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne si branzeturi