Ciuperci umplute cu carne si branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2015 | 1856 vizualizari

 

Puse pe masa la musafiri ciupercile umplute au mare trecere. Sunt rapid si simplu de preparat. Retetele sunt versatile, ciupercutele se pot umple dupa pofta inimii cu legume, carne sau branzeturi.

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci potrivit de mari
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie mica
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • 500 gr carne tocata amestec vita-porc
  • sare
  • piper macinat
  • nucsoara macinata
  • parmezan razuit
  • 150 gr cascaval Ementaler feliat
  • rosii cherry
  • mozzarella
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne si branzeturi:


  1. Ciupercile se spala si se lasa sa se scurga, se curata de pelite doar daca acestea nu sunt perfect curate si albe.

  2. Coditele se desprind si se toaca marunt.

  3. Ceapa si ardeiul se curata, se toaca si se calesc usor in ulei impreuna cu coditele de ciuperci maruntite.

  4. Sarati , piparati si adugati patrunjelul verde tocat, carnea tocata si rosia maruntita [sa dea un gust usor acrisor].

  5. Trageti tigaia de pe foc si amestecati bine.

  6. Palariutele de ciuperci se pudreaza cu sare si putina nucsoara. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

  7. Umpleti ciupercie cu amestecul de carne. Dati la cuptor 30 minute.

  8. Spre sfarsitul coacerii asezati pe fiecare ciuperca cate o feliuta de cascaval si mai dati 5 minute la cuptor.

  9. Serviti ciupercile presarate cu parmezan insotite de rosii si bilute de mozzarella .

 

TIPS-URI

1

Ciupercile umplute sunt bune atat reci cat si calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

21.09.2015, 23:47

Wow!!! Arata intr-un mare fel!

anca_rm 1

22.09.2015, 08:55

ce bine arata , delicioase

miki_a 1

23.09.2015, 00:30

Pe musafirul cel mic l-as lua acasa de tot! Atat de dulce si simpatic e! Felicitari si pentru reteta! Tava arata intr-un mare fel, frumoasa, dichisita, plina de gust si arome, exact cum imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute