Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2017 | 564 vizualizari

 

 De multisor mi-a venit pofta de ciuperci cu branza si... busuioc. Cam de vreo doua sapatamani. Pentru ca riscam sa se ofileasca busuiocul verde am preparat rapid bunatatea.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 100 gr mozzarella razuita
  • 2 rosii
  • 12 oua de prepelita
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc:


  1. Am curatat ciupercile de pielite si le-am taiat in sferturi.

  2. Am sotat ciupercile impreuna cu uleiul de masline, la tigaie. Sarati.

  3. Adaugati o lingura de busuioc verde tocat si amestecati.

  4. Cand ciupercile au inceput sa se inmoaie, am adaugat si rosiile taiate bucati.

  5. Presarati mozzarella peste ciuperci.

  6. Spargeti ouale de prepelita si le distribuiti in tigaie, din loc in loc.

  7. Trageti tigaia de pe foc si puneti capacul deasupra.

  8. Ouale de prepelita fiind mici, se coaguleaza albusul, iar galbenusul ramane usor moale.

  9. Sarati usor si piperati.

  10. Serviti la masa preparatul decorat cu frunzulite de busuioc verde.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Daca sunt foarte proaspete si cu coaja frumoasa, ciupercile nu trebuie curatate. Se pierd din nutrienti.

2

Tigaia cu ciuperci este potrivita pentru cina sau mic-dejun, ba chiar pentru un pranz rapid.

3

Rosiile dau culoare preparatului si echilibreaza prin aciditate gustul dulceag al ciupercilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu ciuperci, mozzarella si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

27.02.2017, 23:53

Rocsi , am folosit minuscule oua de prepelita Se pune ?

mihaelar63 1

27.02.2017, 23:53

MiKi

silvi0ara 1

18.03.2017, 16:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Garnitura tigaie cu cartofi taranesti