Tiramisu

de cristeena20 in Prajituri, 2 Ian 2013 | 1973 vizualizari

 

De revelion am facut Toramisu..a iesit excelent!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi
  • 500 gr branza mascarpone
  • 80 gr zahar
  • 5 galbenusuri
  • 3 albusuri
  • esenta de rom
  • bayley sau amaretto sau bourbon (eu am pus lichior de cherry)
  • 1 cana mare espresso tare
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura ciocolata pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

-Facem intai cafeaua si o lasam la racit. Eu am pus in ea putina esenta de rom si putin lichior de cirese.


- Intre timp preparam crema: mixam bine galbenusurile cu zaharul si apoi adaugam branza mascarpone. Separat batem albusurile spuma si inglobam cu o lingura la crema de mascarpone. Amestecam bine si mai adaugam dupa preferinta rom si lichior.


- Pregatim un vas- punem putina crema pe fund si apoi punem piscoturile inmuiate in cafea, deasupra primului strat punem iar crema, apoi pudram putin cu ciocolata pudra, punem iar piscoturi (repetam pana terminam piscoturile si crema). La final deasupra se presara cu cacao.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

cristeena20 1

02.01.2013, 23:22

(y)

adry88 1

03.01.2013, 11:20

delicios

Lau 1

03.01.2013, 14:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bucataras