Tiramisu cu banane

de Constelatialeu in Prajituri, 23 Iul 2014 | 1608 vizualizari

 

E un fel de 'Aceiasi Marie ,dar cu alta palarie''....tiramisu=mascarpone si restul cum te taie la bibilica,dar e bun rau .....

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza mascarpone
  • 40 de piscoturi
  • 4 galbenusuri
  • 400 ml frisca lichida
  • 150 g zahar
  • 5-6 pliculete ness
  • 1 lingura coniac
  • 1-2 banane
  • cacao pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu banane:

Mai intai am frecat galbenusurile cu zaharul pana acesta s-a topit si am obtinut o textura cremoasa.Separat am batut frisca spuma tare, nu este nevoie de zahar deoarece frisca lichida este indulcita. Apoi am adaugat in galbenusuri branza mascarpone, am amestecat bine iar la final frisca batuta spuma. Dizolvam pliculete de ness cu apa rece si adaugam lingura de coniac.

Am luat un vas de yena rotund si incapator, am inmuiat piscoturile in ness, atat cat sa se inmoaie. Pe fundul vasului de yena am asezat un strat de piscoturi inmuiate, apoi am acoperit cu compozitia de mascarpone, am pus un strat de banane taiate rondele, apoi piscoturi, crema si tot asa pana am terminat toate ingredientele. Deasupra am pudrat cu cacao.

Delicios si usor de facut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

anca_rm 1

24.07.2014, 08:22

bun trebuie sa fie

Lau 1

24.07.2014, 11:43

Luckycake 1

24.07.2014, 12:17

suna tare bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!