Tiramisu de capsuni

de Doralinda in Dulciuri, 7 Iun 2013 | 2115 vizualizari

 

Ca tot e vremea capsunilor, am zis sa incerc o reteta, caci pana acum, le serveam doar simplu sau cu zahar. O bunatate! Doar ca eu am gresit, ar fi trebuit sa las putin crema la frigider, deci prezentarea nu e cea dorita, dar gustul......va las sa va imaginati!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr capsuni
  • 12 biscuiti speculoos ( sunt niste biscuiti aromati deja cu scortisoara)
  • 250 gr branza dulce foarte moale gen mascarpone dar chiar mai moale decat, cam ca smantana noastra dar mai groasa, ca sa aveti idee ce ati putea lua
  • 50 gr zahar fin
  • 1 pastaie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu de capsuni:

Amestecati branza cu zaharul, apoi taiati pastaia de vanilie pe lung si cu ajutorul unui varf de cutit scoateti samburii din mijloc si adaugati la compozitia de branza. Puneti deoparte 6 capsuni, iar restul, deja spalate, le taiati in bucatele mici. Spargeti cu mana 2 biscuiti in bucatele foarte mici si puneti pe fundul fiecarui pahar. Adaugati un rand de capsuni, apoi un rand din compozitia de branza si repetati inca odata terminand cu branza si decorati cu o capsuna. De preferat sa lasati la frigider cca 1 ora inainte de a fi consumat.

 

TIPS-URI

1

E indicat (din propria experienta) sa puneti crema din branza amestecata cu zaharul la frigider ptr cca 30 min inainte de a unple paharul, asa veti avea o crema mai dura care nu se va amesteca cu restul de ingrediente si va arata mai frumos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Toamna07 1

07.06.2013, 16:17

Delicios,parol!

Doralinda 1

07.06.2013, 16:43

Toamna, multumesc mult ptr apreciere!

mena29 1

08.06.2013, 08:42

Nu-ti cer ca sigur nu mai ai!Arata excelent!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu "fals"