Tiramisu reţetă adaptata
Tiramisu reţetă adaptata
Separam ouale iar galbenusurile le batem cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga smantana si se amesteca.Crema obtinuta o punem la congelator.
Batem si albusurile spuma tare,apoi punem si praful de frisca.Mixam bine dupa care dam la rece.
Preparam cafeaua iar dupa ce se raceste adaugam esenta.
Scoatem cremele si le amestecam dupa care vom inmuia piscoturile,foarte putin in cafea dupa care le vom aseza intr-o tava dreptunghiulara.Dupa ce punam jumatate din crema mai punem un rand de piscoturi dupa care vom pune si restul de crema.
La sfarsit presaram cacao dupa care punem la rece.Pofta buna!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro