Tiramisu reţetă adaptata

de mihaelaM in Prajituri, 29 Oct 2011 | 1911 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 4pungi piscoturi
  • 4 oua
  • 4pahare smantana(20%grasime)
  • 5linguri zahar
  • 2plicuri praf de frisca
  • 1 esnta rom
  • cacao
  • cafea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata


Separam ouale iar galbenusurile le batem cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga smantana si se amesteca.Crema obtinuta o punem la congelator.


Batem si albusurile spuma tare,apoi punem si praful de frisca.Mixam bine dupa care dam la rece.


Preparam cafeaua iar dupa ce se raceste adaugam esenta.


Scoatem cremele si le amestecam dupa care vom inmuia piscoturile,foarte putin in cafea dupa care le vom aseza intr-o tava dreptunghiulara.Dupa ce punam jumatate din crema mai punem un rand de piscoturi dupa care vom pune si restul de crema.


La sfarsit presaram cacao dupa care punem la rece.Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mihaelaM 1

04.11.2011, 15:51

atunci trebuie sa vii neaparat la mine sa te servesc

mena29 1

05.12.2011, 09:39

La multi ani,Mihaela!

mihaelar63 1

05.12.2011, 11:43

La multi ani cu sanatate !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu doua creme