Tiramisu reţetă adaptata

de Maria68 in Dulciuri, 7 Dec 2011 | 3377 vizualizari

 

Am ales sa va prezint o reteta de prajitura Tiramisu un pic modificata. Copiilor mei nu tare le plac prajiturile cremoase si atunci am folosit doar jumatate din cantitatea de mascarpone,iar pentru cealalta jumate am folosit branza dietetica de vaci.Si spre bucuria mea au fost foarte incantati de rezultat

 

INGREDIENTE

  • 18 piscoturi
  • 50 g zahar pudra
  • 5 galbenusuri
  • 250 g mascarpone
  • 250 g branza de vaci dietetica
  • 4 cl lichior de migdale
  • cacao, zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata


Se bat 5 galbenusuri cu 50 g zahar pudra. Se amesteca branza de vaci cu mascarponele, dupa care le adaugam impreuna cu 4 cl lichior de migdale, la galbenusurile batute cu zaharul.


Punem intr-un vas 300ml espresso si plonjam putin piscoturile dupa care le asezam intr-o forma. Le acoperim cu o cantitate din crema si pudram cu cacao. Se insiropeaza si restul de piscoturi si asezam peste primul strat.Se acopera cu crema, se pudreaza cu cacao si un pic de zahar pudra.Incheiem cu cel de al treilea stat.


Se da la frigider 2 ore, dupa care....."Pofta buna"!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

07.12.2011, 14:22

Maria, completeaza si lista ingredientelor, te rog.

Maria68 1

08.12.2011, 10:19

Scuze nu stiu cum am pierdut lista ingredientelor pe drum ...c'est la vie oricum mersi pentru atentionare(trebuie sa fiu mai atenta); Ingrediente:
18 piscoturi
50 g zahar pudra
5 galbenusuri
250 g mascarpone
250 g branza de vaci dietetica
4 cl lichior de migdale
cacao, zahar pudra
Pupici

gaby_gabytza 1

09.12.2011, 10:23

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală