Tiramisu reţetă adaptata

de Maria68 in Dulciuri, 7 Dec 2011 | 4914 vizualizari

 

Am ales sa va prezint o reteta de prajitura Tiramisu un pic modificata. Copiilor mei nu tare le plac prajiturile cremoase si atunci am folosit doar jumatate din cantitatea de mascarpone,iar pentru cealalta jumate am folosit branza dietetica de vaci.Si spre bucuria mea au fost foarte incantati de rezultat

 

INGREDIENTE

  • 18 piscoturi
  • 50 g zahar pudra
  • 5 galbenusuri
  • 250 g mascarpone
  • 250 g branza de vaci dietetica
  • 4 cl lichior de migdale
  • cacao, zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

Se bat 5 galbenusuri cu 50 g zahar pudra. Se amesteca branza de vaci cu mascarponele, dupa care le adaugam impreuna cu 4 cl lichior de migdale, la galbenusurile batute cu zaharul.

Punem intr-un vas 300ml espresso si plonjam putin piscoturile dupa care le asezam intr-o forma. Le acoperim cu o cantitate din crema si pudram cu cacao. Se insiropeaza si restul de piscoturi si asezam peste primul strat.Se acopera cu crema, se pudreaza cu cacao si un pic de zahar pudra.Incheiem cu cel de al treilea stat.

Se da la frigider 2 ore, dupa care....."Pofta buna"!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

07.12.2011, 14:22

Maria, completeaza si lista ingredientelor, te rog.

Maria68 1

08.12.2011, 10:19

Scuze nu stiu cum am pierdut lista ingredientelor pe drum ...c'est la vie oricum mersi pentru atentionare(trebuie sa fiu mai atenta); Ingrediente:
18 piscoturi
50 g zahar pudra
5 galbenusuri
250 g mascarpone
250 g branza de vaci dietetica
4 cl lichior de migdale
cacao, zahar pudra
Pupici

gaby_gabytza 1

09.12.2011, 10:23

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu frisca, un deliciu aromat si gustos