Tiramisu reţetă cu banane

de ella49 in Prajituri, 21 Noi 2011 | 7452 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu banane

 

INGREDIENTE

  • Un pachet dublu de piscoturi 450g
  • Crema de branza Mascarpone 500g
  • 2 plicuri de praf de frisca
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri cafea
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri cacao pudra
  • 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu banane:

Tiramisu reţetă cu banane


Se face o cafea cu 2 linguri de cafea,2 de zahar si 400 ml apa si o lasati sa se raceasca.


Intre timp preparati frisca.Intr-un bol puneti laptele impreuna cu praful de frisca si amestecati cu mixerul.Punem peste frisca crema de branza Mascarpone si amestecam usor.


Intr-o tava punem primul strat de piscoturi inmuiate in cafea.Puneti jumate din crema peste apoi bananele taiate felii.Puneti al 2-lea strat de piscoturi si turnati peste ele restul de crema.


Pe suprafata prajiturii puneti cacao si o lasati la rece timp de 5 ore.


POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

09.11.2012, 10:47

La multi ani!

Rocsi 1

09.11.2012, 20:46

La multi ani!

- TABITA - 1

24.03.2013, 21:34

Minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida "Duminica"