Tiramisu reţetă cu frisca si visine

de MIUTA in Prajituri, 2 Noi 2011 | 2415 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca si visine
M-am inspirat de pe Gurmandine.ro doar ca am modificat putin. Am ales sa fac tiramisu cu fructe deoarece noua nu ne place cu cafea.

 

INGREDIENTE

  • 36 buc piscoturi
  • 500 g crema mascarpone
  • 500 ml frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 g zahar pudra
  • 3 fiole esenta de vanilie
  • 1 plic capuccino vanilie
  • 50 ml lapte
  • visine si sirop de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca si visine:

Tiramisu reţetă cu frisca si visine


Se pun galbenusurile intr-un castron.Se adauga zaharul pudra,zaharul vanilat,esenta de vanilie si se mixeaza foarte bine pana isi dubleaza volumul.


Se adauga in compozitia de galbenusuri,plicul de capuccino si 50 ml lapte.


Se pun galbenusurile pe baia de aburi si se mixeaza 10 minute.


Cand crema s-a ingrosat se da la rece.


Batem frisca impreuna cu intaritorul.


Branza mascarpone se pune intr-un vas mare,se adauga peste ea compozitia de galbenusuri si frisca batuta.


Se amesteca foarte bine toate ingredientele.Crema se imparte in trei,doua parti egale si o parte mai mica.


Intr-un vas de yena se aseaza un rand de piscoturi care au fost imuiate in sirop de visine nu foarte dulce.


Peste piscoturi se pune o cantitate de crema din cele doua parti egale,se presara cu visine conservate fara sambure si iar un strat de piscoturi. Se adauga cealata jumatate de crema si iar se pune visine.


Se pune al treilea strat de piscoturi iar desupra crema(partea mai mica).


Se rade ciocolata amaruie din belsug.


Se da la rece pentru cateva ore.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dana1986 1

06.11.2011, 21:28

bun bun , dar cate galbenusuri ai folosit???

mamaieelena 1

11.11.2011, 18:00

bun deliciu dulce

MIUTA 1

16.11.2011, 22:39

Am uitat sa scriu galbenusurile
8 galbenusuri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide