Tiramisu reteta cu visine

de Julie in Torturi, 18 Iul 2011 | 11828 vizualizari

 

Tiramisu reteta cu visine

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi,
  • 1 cana visine fara samburi,
  • 200 ml smantana pentru frisca, 
  • 200 g mascarpone,
  • 2- 3 linguri zahar pudra,
  • 200 ml cafea preparata,
  • cacao.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta cu visine:

Tiramisu reteta cu visine


Crema:


Visinele se paseaza cu blenderul pana se obtine un piure fin. Se bate smantana cu zaharul pudra, adaugat treptat, pana se obtine frisca. Branza mascarpone se freaca pana devine cremoasa. Aceasta poate fi inlocuita si cu branza proaspata, pasata fin si amestecata cu 2-3 linguri smantana.


Se amesteca piure-ul de visine cu frisca si branza mascarpone. In cazul in care se foloseste branza proaspata sau crema rezultata este prea moale, se adauga in plus, o lingurita cu gelatina, inmuiata si topita pe baie de aburi.


Asamblarea:


Se tapeteaza o tava de chec, cu folie alimentara si se aseaza un prim strat de piscoturi, trecute mai intai prin cafea. Se pune jumatate din crema, un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si restul cremei. In crema se pot adauga si cateva visine intregi, pentru un gust si mai racoritor. Deasupra se cerne cacao, cu o sita fina. Se lasa la frigider pentru 3-4 ore. Prajitura se scoate din tava, se aseaza pe platou si se imbraca pe margini cu jumatati de piscoturi. Se decoreaza cu visine si ciocolata rasa.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 09:38

arata minunat

babi5 1

08.12.2014, 12:54

Carmen 1

26.03.2015, 07:40

ce frumusete, bravo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure

ieri la 21:13

Desert cheesecake cu iaurt, zmeura si sos de visine

de Rocsi 9

ieri la 18:56

Salata de castravete cu sos de avocado

ieri la 14:05

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală