Tiramisu reteta cu visine

de Julie in Torturi, 18 Iul 2011 | 11041 vizualizari

 

Tiramisu reteta cu visine

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi,
  • 1 cana visine fara samburi,
  • 200 ml smantana pentru frisca, 
  • 200 g mascarpone,
  • 2- 3 linguri zahar pudra,
  • 200 ml cafea preparata,
  • cacao.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta cu visine:

Tiramisu reteta cu visine


Crema:


Visinele se paseaza cu blenderul pana se obtine un piure fin. Se bate smantana cu zaharul pudra, adaugat treptat, pana se obtine frisca. Branza mascarpone se freaca pana devine cremoasa. Aceasta poate fi inlocuita si cu branza proaspata, pasata fin si amestecata cu 2-3 linguri smantana.


Se amesteca piure-ul de visine cu frisca si branza mascarpone. In cazul in care se foloseste branza proaspata sau crema rezultata este prea moale, se adauga in plus, o lingurita cu gelatina, inmuiata si topita pe baie de aburi.


Asamblarea:


Se tapeteaza o tava de chec, cu folie alimentara si se aseaza un prim strat de piscoturi, trecute mai intai prin cafea. Se pune jumatate din crema, un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si restul cremei. In crema se pot adauga si cateva visine intregi, pentru un gust si mai racoritor. Deasupra se cerne cacao, cu o sita fina. Se lasa la frigider pentru 3-4 ore. Prajitura se scoate din tava, se aseaza pe platou si se imbraca pe margini cu jumatati de piscoturi. Se decoreaza cu visine si ciocolata rasa.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 09:38

arata minunat

babi5 1

08.12.2014, 12:54

Carmen 1

26.03.2015, 07:40

ce frumusete, bravo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reteta fara mascarpone