Tiramisu reţetă originală

de Gherca Daniela in Prajituri, 15 Oct 2014 | 5993 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Acesta prajitura de tiramisu am incercat-o dupa reteta Jamilei, putin modificata si a iesit foarte delicioasa. >:D<

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 400g piscoturi
  • 250g mascarpone
  • 250g frisca batuta
  • 5 galbenusuri
  • 100g zahar
  • 2 linguri de lichior de cafea
  • 500ml cafea preparata indulcita
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

  Tiramisu reţetă originală

  Galbenusurile le batem bine cu zaharul si lichiorul de cafea pana se inalbesc frumos, adaugam mascarponele la temperatura camerei si mixam usor pana omogenizam bine totul. Frisca batuta o amestecam si pe ea in aceasta compozitie cu o spatula pentru a nu strica textura cremei.

     Pentru ansamblare  (eu am folosit un vas yena), am pus un strat de piscoturi inmuiate in cafea, peste, jumatate din crema apoi din nou un strat de piscoturi inmuitate in cafea si restul de crema. Deasupra am pudrat cu cacao toata suprafata si am dat la rece pentru cateva ore.

Super delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală, cu frisca