Tiramisu reţetă originală

de robert_badica in Prajituri, 2 Ian 2015 | 8827 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Am pregatit aceasta reteta,de revelion!A fost foarte buna!Va invit si pe voi sa o pregatiti! Pe mine m-a cucerit definitiv! :)

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 pachet cu piscoturi (cu patru randuri)
  • 500 ml. smantana
  • 500 ml. frisca Hulala
  • 250 gr. branza mascarpone
  • 200 gr. zahar
  • 6 linguri ness solubil
  • Decor:
  • 150 gr. ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

Tiramisu reţetă originală


Pregatim toate ingredientele.Intr-un bol,punem branza mascarpone si zaharul. Cu ajutorul unui mixer amestecam pana ce zaharul se incorporeaza bine, circa 5 minute. Separat se bate frisca foarte bine. Se adauga peste frisca batuta smantana si se mai amesteca din nou. Peste smantana si frisca se adauga crema de branza frecata cu zaharul. Amestecam.


Nessul separat se amesteca cu cateva linguri de apa.


Intr-o tava se pune mai intai un strat de piscoturi inmuiate in ness, aveti grija, deoarece daca le tineti prea mult se rup. Peste stratul de piscoturi se adauga un strat de crema, apoi iarasi un strat de piscoturi si dupa crema ramasa. Ciocolata se rade si se pune deasupra tiramisului. Se da la rece cel putin 6 ore. Ideal ar fi sa stea 12 ore.

 

TIPS-URI

1

Se poate decora si cu ness sau cacao

2

Primul strat de piscoturi,nu trebuie foarte bine imbibat in ness,deoarece cand o sa il taiati se va rupe.

3

Puteti folosi si alta frisca....dar eu cred ca ideala ar fi cea Hulala,deoarece nu se inmoaie,ramane tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

03.01.2015, 08:58

Super!

Krystyan Trendy 1

03.01.2015, 15:04

Delicios!!

Xandrinne 1

05.01.2015, 06:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă combinata