Tiramisu reţetă originală, cu capsuni

de Lau in Dulciuri, 20 Iul 2015 | 1066 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Multumesc Oana pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 200 g piscoturi
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri zahar pudra
  • 250 g mascarpone
  • un praf de sare
  • coaja rasa de portocale
  • 300 g capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu capsuni:

Tiramisu reţetă originală

Intr-un bol mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat mascarponele si mixam pana ce se omogenizeaza.

Separat mixam albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul pudra si mixam pana devine o bezea tare.

Adaugam crema de galbenusuri,coaja de portocale si amestecam cu miscari unsoare cu o spatula pana ce se omogenizeaza.

Insiropam piscoturile(sirop de capsuni  am folosit eu)le asezam intr-o tava cu pereti detasabili,pe margine asezam capsuni taiati felii,adaugam peste piscoturi un strat crema,capsuni taiati bucati,piscoturi,restul de crema si deasupra felii de capsuni.

Dam tava la frigider 2 ore inainte de servire

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

21.07.2015, 20:17

Nu refuz!

mirela0911 1

22.07.2015, 14:44

Bun trebuie sa fie!

Corinuta 1

19.09.2015, 14:40

yammiii!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salam de biscuiţi cu ciocolată

ieri la 21:58

Varză a la Cluj pregătită la Slow Cooker

ieri la 21:03

Placinta cu mere si gutui cu aluat razuit

de RuxyRux 9

ieri la 21:03

prajitura furnicuta

de Lau 9

ieri la 19:34

Desert prajitura craiasa zapezii

de Lau 9

ieri la 12:16

RETETA RECOMANDATA
Tort Pavlova