Toast cu ouă şi somon

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2013 | 945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 baghetă din făină integrală
  • 2 ouă
  • 1 lingură iaurt
  • 1 fir ceapă verde tăiată rondele
  • 150 grame somon afumat
  • sare/piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu ouă şi somon:

Ouăle se bat cu puţină sare şi se amestecă cu iaurtul.


Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se toarnă ouăle în tigaie și se lasă câteva secunde să se așeze. Se amestecă puțin cu o spatulă. Se lasă 30 de secunde, se mai amestecă puțin și tot așa până când ouăle sunt gătite complet și am obținut fâșii mari de omletă. Se scot pe o farfurie și se lasă la răcit.


Bagheta se taie felii care se introduc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 5 minute. Se lasă la răcit.


Se așează bucăți de omletă pe fiecare felie de baghetă, deasupra fâșii de somon afumat și se ornează cu ceapă verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu ouă şi somon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Zamfira 1

28.02.2013, 18:10

Cris2711 1

28.02.2013, 18:51

wowca de obicei

ANNA_46 1

01.03.2013, 00:52

Bune hapsulete

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Saratele