Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ouăle se bat cu puţină sare şi se amestecă cu iaurtul.
Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se toarnă ouăle în tigaie și se lasă câteva secunde să se așeze. Se amestecă puțin cu o spatulă. Se lasă 30 de secunde, se mai amestecă puțin și tot așa până când ouăle sunt gătite complet și am obținut fâșii mari de omletă. Se scot pe o farfurie și se lasă la răcit.
Bagheta se taie felii care se introduc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 5 minute. Se lasă la răcit.
Se așează bucăți de omletă pe fiecare felie de baghetă, deasupra fâșii de somon afumat și se ornează cu ceapă verde.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult