Toast franţuzesc cu fructe

de articook in Dulciuri, 14 Iun 2010 | 3024 vizualizari

 

Deliciosul toast frantuzesc, se poate servi dimineata la micul dejun, sau chiar ca si desert. Este simplu de preparat, ai nevoie de fructe, paine buna si oua.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii mari de paine, taiate in jumatate
  • 1 ou
  • 3 linguri de zahar
  • 1 banana
  • afine, sau gem de afine
  • un cubulet de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast franţuzesc cu fructe:

Se bate oul dupa care adaugam zaharul. Prin aceasta compozitie trecem cele 4 felii de paine, intorcandu-le pe ambele parti. Scurgem surplusul de ou si apoi le asezam pe o farfurie.


Banana o feliem, si folosim parti egale ca sa umplem feliile de sandwich. Dupa ce asezam feliutele de banane pe paine lipim cele doua felii de paine si apasam pentru ca fructele sa intre bine in paine. Daca vrei sa folosesti alte fructe, poti sa pisezi banana si sa o amesteci cu celalalt fruct folosit, astfel banana va tine fructele la un loc.


Punem bucatica de unt intr-o tigaie de teflon, incalzita, si dupa ce s-a topit untul, asezam sandwich-urile in tigaie. Le lasam pana cand incep sa se prajeasca si capata o culoare aurie. Cand sunt gata, le punem pe farfurii iar deasupra, se pun afinele sau gemul de afine si o lingura de smantana buna {poti folosi si inghetata sau iaurt, in loc de smantana}


Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast franţuzesc cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

jolygina 1

14.06.2010, 23:20

luminita20_2006 1

15.06.2010, 11:45

IMI PLAC FRANTUZISMELE....O SA O INCERC NEAPARAT

articook 1

15.06.2010, 12:50

Superspor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu budinca de vanilie si banane