Toast franţuzesc cu fructe

de articook in Dulciuri, 14 Iun 2010 | 3362 vizualizari

 

Deliciosul toast frantuzesc, se poate servi dimineata la micul dejun, sau chiar ca si desert. Este simplu de preparat, ai nevoie de fructe, paine buna si oua.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii mari de paine, taiate in jumatate
  • 1 ou
  • 3 linguri de zahar
  • 1 banana
  • afine, sau gem de afine
  • un cubulet de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast franţuzesc cu fructe:

Se bate oul dupa care adaugam zaharul. Prin aceasta compozitie trecem cele 4 felii de paine, intorcandu-le pe ambele parti. Scurgem surplusul de ou si apoi le asezam pe o farfurie.

Banana o feliem, si folosim parti egale ca sa umplem feliile de sandwich. Dupa ce asezam feliutele de banane pe paine lipim cele doua felii de paine si apasam pentru ca fructele sa intre bine in paine. Daca vrei sa folosesti alte fructe, poti sa pisezi banana si sa o amesteci cu celalalt fruct folosit, astfel banana va tine fructele la un loc.

Punem bucatica de unt intr-o tigaie de teflon, incalzita, si dupa ce s-a topit untul, asezam sandwich-urile in tigaie. Le lasam pana cand incep sa se prajeasca si capata o culoare aurie. Cand sunt gata, le punem pe farfurii iar deasupra, se pun afinele sau gemul de afine si o lingura de smantana buna {poti folosi si inghetata sau iaurt, in loc de smantana}

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast franţuzesc cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

jolygina 1

14.06.2010, 23:20

luminita20_2006 1

15.06.2010, 11:45

IMI PLAC FRANTUZISMELE....O SA O INCERC NEAPARAT

articook 1

15.06.2010, 12:50

Superspor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu afine si ciocolata