Toast mediteranean cu avocado si fistic aromatizat

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru fistic:
  • 3 linguri fistic decojit
  • 1 lingurita mixde susan si susan negru
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cumin
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • Pentru toast:
  • 2 felii de paine integrala
  • 1 ou bio
  • 1/4 avocado
  • cateva rosii uscate la soare
  • cateva masline Kalamata
  • sare/piper
  • coaja de lamaie rasa
  • branza Feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast mediteranean cu avocado si fistic aromatizat:

Se prajeste fisticul si celelalte condimente la foc mediu, intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, pana elibereaza aromele. Se zdrobesc usor cu ajutorul unui mojar.


Se prajeste painea pe un gratar fierbinte, apoi se aseaza pe fiecare felie de paine, cateva felii de avocado, rosiile tocate, maslinele fara samburi, tocate nu foarte fin, oul fiert dupa preferinte si se presara totul cu fistic, branza Feta si coaja de .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast mediteranean cu avocado si fistic aromatizat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

02.02.2016, 20:01

Ce bun trebuie sa fie!

Satisfyyourcravings 1

02.02.2016, 20:55

Ahh cat de dragute sunteti!!! Multumesc!>:<D

Zamfira 1

02.02.2016, 21:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Maki Sushi cu sparanghel, avocado si somon afumat