Budinca Roxana

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2016 | 873 vizualizari

 

Sunt sigura ca fiecare a ramas cu resturi de la masa de Pasti. M-am ales si eu si m-am hotarat sa fac ceva cu ele pentru ca erau bune si era pacat sa le arunc.

 

INGREDIENTE

  • 6 snitele de porc
  • 6 oua rosi
  • 6 felii de paine cu coaja
  • 3 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr de unt
  • 200 gr smantana
  • 3 oua crude
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Roxana:

Toate ingredientele le-am taiat cubulete. Ouale le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron.


Intr-un vas de yena am asezat bucatele rupte din feliile de paine. Deasupra am pus ingredientele taiate si am adaugat bucatele de unt din loc in loc. Am das vasul la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 20 de minute.


Cele 3 oua crude le-am batut bine cu sare si piper si am adaugat smantana. Dupa ce am omogenizat bine am turnat compozitia in vasul de yena si am mai lasat 10 minute la cuptor. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Putem adauga ce ingrediente dorim :branza,sunca,drob,etc.

2

Feliiile de paine le putem lasa si intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Roxana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:59

Super buna!

anca_rm 1

11.05.2016, 10:23

interesanta budinca ti-ai tras

reisnaor_2006 1

11.05.2016, 11:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu susan din foietaj - de post