Toba

de mimmi in Mezel de casa, 4 Ian 2012 | 9309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Besica udului,
  • 1 cap porc,
  • slanina cu carne din jurul gatului,
  • soric,
  • limba,
  • piper,
  • sare dupa gust,
  • ustuoroi dupa gust ,
  • foi dafin
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

La taiatul porcului, besica se spala foarte bine (din multe ape), se freaca cu sare si se umfla cu un pai, frecandu-se mereu. Se lasa la uscat pana in momentul folosirii .


Se pun la foc foarte mic (sa nu se tulbure) cu sare, piper si foi dafin, cand se desprinde carnea de pe oase, se alege, se taie bucatele si se baga in besica. Adaugam in apa in care a fiert carnea, usturoiul pisat dupa gust. Completam besica cu zeama de mai sus si se coase la capat.


Se pune la rece cu o greutate peste (nu foarte grea sa nu se crape besica) pana se intareste. Dupa aproximativ 2 zile se afuma usor pentru un gust mai bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deyutzky 1

13.01.2012, 12:20

perfecta

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 20:28

andreea_angelo 1

16.12.2012, 12:12

ce bine arata,bravoo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Toba la sticla