Toba de pui

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2016 | 1230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 500 gr carne de pui dezosata
  • 1 plic de gelatina
  • sare,piper
  • usturoi granulat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de pui:

Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare,piper,si usturoi granulat.Se pune si plicul cu gelatina ,se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura.Se leaga punga la gura ,se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur,se pune punga intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu.Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas.Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul,se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste.Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .


Se serveste rece.

 

TIPS-URI

1

eu am folosit 2 tavi una rotunda si una dreptunghiulara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

24.04.2016, 15:15

super

Gherca Daniela 1

24.04.2016, 15:18

foarte buna!

noiinbucatarie 1

25.04.2016, 21:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Toba de pui