Tocana de berbecut cu cartofi

de mihaelar63 in Oaie, 29 Noi 2021 | 2919 vizualizari

 

 Sezon de toamna, sezon de berbecut !!!! Amatorii abia il asteapta. Traditional trebuie preparat o tocana de cartofi cu berbecut !!!
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne berbecut cu os si de pe burta
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri untura porc
  • 2 cepe rosii
  • 2 cepe albe
  • 2 rosii
  • 2 foi dafin
  • 2 ardei - rosusi verde
  • 2 linguri pasta de kapia cu telinba
  • 1 lingurita paprika dulce
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 lin gurita piper negru macinat
  • sare
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de berbecut cu cartofi:

  1.  Legumele se curata si se spala.
  2. Carnea se taie in portii mari.
  3. Ceapa se taie marunt. Se maruntestesc rosiile. Ardeii se taie cubulete.
  4. Sarati carnea  de berbecut.
  5. Sotati ceapa si ardeiul in untura de porc.
  6. Adugati carnea si o lasati sa se inabuse impreuna cu legumele .
  7. Condimentati cu boia si chimen. Adugati foile de dafin  si pasta de kapia cu telina .
  8. Adaugati apa sa acopere carnea si fierbeti o ora pana carnea incepoe sa se patrunda .
  9. Puneti cartofii taiati cuburi si fierbeti pana acestia incep sa sfarme .
  10. La sfarsit gustati daca tocana are suficienta sare si sarati daca este nevoie .
  11. La servire presarati verdeata pentru prospetime pe deasupra . Eu am pus rondele de ceapa verde. Piparati
  12.  Serviti tocana de berbecut cu cartofi cu varza murata taiata .
  13.    Pofta mare !

TIPS-URI

1

Intai lasati carnea sa se patrunda, cartofii se pun mai tarziu la fiert .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de berbecut cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi si mazare